Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,363g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Tomaatti 55g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Mozzarella juustoraaste, valio13g36kcal3.2g0g2.6g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g13g13kcal2.5g0.2g0.1g0g
Sieni tatti, hapero 72g20kcal1.3g2.1g0.4g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g443kcal44.4g15.2g21.2g4.8g
Valittu annoskoko290g221kcal22.2g7.6g10.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna145g111kcal11.1g3.8g5.3g1.2g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284