Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Maitorahka, Valio, 0,388g57kcal9.6g3.7g0.3g0g
Tomaatti 77g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Mozzarella juustoraaste, valio18g51kcal4.6g0g3.7g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g18g18kcal3.5g0.4g0.2g0g
Sieni tatti, hapero 100g28kcal1.8g2.9g0.5g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g620kcal62g21.6g30g6.6g
Valittu annoskoko406g310kcal31g10.8g15g3.3g
Annoskoko puolitettuna203g155kcal15.5g5.4g7.5g1.7g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.7g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284