Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,3100g65kcal11g4.2g0.3g0g
Tomaatti 88g20kcal0.5g3g0.3g1.2g
Mozzarella juustoraaste, valio20g58kcal5.2g0g4.2g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g20g20kcal4g0.4g0.2g0g
Sieni tatti, hapero 115g32kcal2.1g3.3g0.6g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g709kcal71.2g24.4g34.2g7.4g
Valittu annoskoko464g355kcal35.6g12.2g17.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna232g177kcal17.8g6.1g8.6g1.9g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284