Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,3113g73kcal12.4g4.7g0.3g0g
Tomaatti 99g23kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Mozzarella juustoraaste, valio23g65kcal5.9g0g4.7g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g23g23kcal4.5g0.5g0.2g0g
Sieni tatti, hapero 129g36kcal2.4g3.7g0.6g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g798kcal80.4g27.4g38g8.4g
Valittu annoskoko522g399kcal40.2g13.7g19g4.2g
Annoskoko puolitettuna261g199kcal20.1g6.9g9.5g2.1g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284