Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,313g8.1kcal1.4g0.5g0g0g
Tomaatti 11g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio2.5g7.3kcal0.7g0g0.5g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g2.5g2.5kcal0.5g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 14g4kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g89kcal9.2g3g4.2g1g
Valittu annoskoko58g44kcal4.6g1.5g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal2.3g0.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.9g2.6g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284