Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 125g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3125g81kcal13.8g5.3g0.4g0g
Tomaatti 110g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Mozzarella juustoraaste, valio25g73kcal6.5g0g5.3g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g25g25kcal5g0.5g0.3g0g
Sieni tatti, hapero 143g40kcal2.6g4.2g0.7g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g886kcal88.8g30.8g42.8g9.2g
Valittu annoskoko580g443kcal44.4g15.4g21.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna290g222kcal22.2g7.7g10.7g2.3g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.7g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284