Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.8g0.5g15.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,3150g98kcal16.5g6.3g0.5g0g
Tomaatti 132g30kcal0.7g4.6g0.4g1.8g
Mozzarella juustoraaste, valio30g87kcal7.8g0g6.3g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g30g30kcal6g0.6g0.3g0g
Sieni tatti, hapero 172g48kcal3.1g5g0.9g3.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1064kcal106.6g36.8g51.4g11.2g
Valittu annoskoko696g532kcal53.3g18.4g25.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna348g266kcal26.7g9.2g12.9g2.8g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284