Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Maitorahka, Valio, 0,3175g114kcal19.3g7.4g0.5g0g
Tomaatti 154g35kcal0.9g5.3g0.5g2.2g
Mozzarella juustoraaste, valio35g102kcal9.1g0g7.4g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g35g35kcal7g0.7g0.4g0g
Sieni tatti, hapero 200g55kcal3.7g5.8g1g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g1241kcal124.6g42.8g60g13.2g
Valittu annoskoko812g620kcal62.3g21.4g30g6.6g
Annoskoko puolitettuna406g310kcal31.2g10.7g15g3.3g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284