Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 200g286kcal25g0.6g20.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,3200g130kcal22g8.4g0.6g0g
Tomaatti 176g40kcal1g6.1g0.5g2.5g
Mozzarella juustoraaste, valio40g116kcal10.4g0g8.4g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g40g40kcal8g0.8g0.4g0g
Sieni tatti, hapero 229g63kcal4.2g6.6g1.1g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1418kcal142.2g48.8g68g15.2g
Valittu annoskoko928g709kcal71.1g24.4g34g7.6g
Annoskoko puolitettuna464g354kcal35.6g12.2g17g3.8g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284