Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)1002g2344kcal196.4g43.1g155.3g0g
Ruohosipuli, tuore100g27kcal1.4g3.8g0.6g1.1g
Mineraalisuola keskiarvo 7g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g4835kcal395.8g94.4g321.8g2.2g
Valittu annoskoko1115g2417kcal197.9g47.2g160.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna558g1209kcal99g23.6g80.5g0.6g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155