Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)1403g3282kcal274.9g60.3g217.4g0g
Ruohosipuli, tuore140g38kcal2g5.3g0.8g1.5g
Mineraalisuola keskiarvo 10g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g6769kcal554g132g450.4g3g
Valittu annoskoko1561g3384kcal277g66g225.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna781g1692kcal138.5g33g112.6g0.8g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155