Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)1603g3751kcal314.2g68.9g248.4g0g
Ruohosipuli, tuore160g43kcal2.2g6.1g1g1.8g
Mineraalisuola keskiarvo 11g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g7735kcal633g151g514.8g3.6g
Valittu annoskoko1784g3868kcal316.5g75.5g257.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna892g1934kcal158.3g37.8g128.7g0.9g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155