Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)1803g4220kcal353.4g77.5g279.5g0g
Ruohosipuli, tuore180g49kcal2.5g6.9g1.1g2g
Mineraalisuola keskiarvo 13g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g8703kcal712g170g579.2g4g
Valittu annoskoko2007g4351kcal356g85g289.6g2g
Annoskoko puolitettuna1004g2176kcal178g42.5g144.8g1g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155