Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)2000g4680kcal392g86g310g0g
Ruohosipuli, tuore200g54kcal2.8g7.6g1.2g2.2g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g9652kcal790g188.4g642.4g4.4g
Valittu annoskoko2226g4826kcal395g94.2g321.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna1113g2413kcal197.5g47.1g160.6g1.1g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155