Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)200g469kcal39.3g8.6g31.1g0g
Ruohosipuli, tuore20g5.4kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 1.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g8.9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g967kcal79.2g19g64.4g0.4g
Valittu annoskoko223g483kcal39.6g9.5g32.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna112g242kcal19.8g4.8g16.1g0.1g
Arvot/100g100g217kcal17.8g4.3g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155