Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)601g1407kcal117.8g25.8g93.2g0g
Ruohosipuli, tuore60g16kcal0.8g2.3g0.4g0.7g
Mineraalisuola keskiarvo 4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1338g2901kcal237.2g56.6g193.2g1.4g
Valittu annoskoko669g1450kcal118.6g28.3g96.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna335g725kcal59.3g14.2g48.3g0.4g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155