Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)801g1875kcal157.1g34.5g124.2g0g
Ruohosipuli, tuore80g22kcal1.1g3g0.5g0.9g
Mineraalisuola keskiarvo 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g3868kcal316.6g75.6g257.4g1.8g
Valittu annoskoko892g1934kcal158.3g37.8g128.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna446g967kcal79.2g18.9g64.4g0.5g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155