Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)200g160kcal38g0g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g375g600kcal6g45g0.8g7.5g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g10g26kcal1.1g2.4g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g2272kcal137.8g94.8g60.2g15g
Valittu annoskoko1210g1136kcal68.9g47.4g30.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna605g568kcal34.5g23.7g15.1g3.8g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455