Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)250g200kcal47.6g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g157g438kcal29.7g0g34.4g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g470g751kcal7.5g56.3g0.9g9.4g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g13g33kcal1.4g3g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g2845kcal172.4g118.6g75.2g18.8g
Valittu annoskoko1515g1422kcal86.2g59.3g37.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna758g711kcal43.1g29.7g18.8g4.7g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455