Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)301g240kcal57.1g0g0.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g188g526kcal35.7g0.1g41.3g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g563g902kcal9g67.6g1.1g11.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g15g39kcal1.7g3.6g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g3414kcal207g142.6g90.2g22.6g
Valittu annoskoko1818g1707kcal103.5g71.3g45.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna909g854kcal51.8g35.7g22.6g5.7g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455