Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)351g281kcal66.6g0g1.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g219g614kcal41.6g0.1g48.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g657g1052kcal10.5g78.9g1.3g13.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g18g46kcal1.9g4.2g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g3983kcal241.2g166.4g105.4g26.2g
Valittu annoskoko2121g1991kcal120.6g83.2g52.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1061g996kcal60.3g41.6g26.4g6.6g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455