Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)401g321kcal76.1g0g1.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g701kcal47.6g0.1g55.1g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g751g1202kcal12g90.1g1.5g15g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g20g52kcal2.2g4.8g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g4552kcal275.8g190g120.4g30g
Valittu annoskoko2424g2276kcal137.9g95g60.2g15g
Annoskoko puolitettuna1212g1138kcal69g47.5g30.1g7.5g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455