Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)451g361kcal85.6g0g1.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g282g789kcal53.5g0.1g62g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g845g1352kcal13.5g101.4g1.7g16.9g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g23g59kcal2.5g5.4g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g5120kcal310.2g213.8g135.6g33.8g
Valittu annoskoko2727g2560kcal155.1g106.9g67.8g16.9g
Annoskoko puolitettuna1364g1280kcal77.6g53.5g33.9g8.5g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455