Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)50g40kcal9.5g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g94g150kcal1.5g11.3g0.2g1.9g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g2.5g6.5kcal0.3g0.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g569kcal34.4g23.8g15.2g3.8g
Valittu annoskoko303g284kcal17.2g11.9g7.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna152g142kcal8.6g6g3.8g1g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455