Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)501g401kcal95.2g0g1.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g313g876kcal59.5g0.1g68.9g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g939g1503kcal15g112.7g1.9g18.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g25g65kcal2.8g6g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g5689kcal345g237.6g150.6g37.6g
Valittu annoskoko3030g2845kcal172.5g118.8g75.3g18.8g
Annoskoko puolitettuna1515g1422kcal86.3g59.4g37.7g9.4g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455