Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)800g640kcal152g0g2.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.2g110g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g1500g2400kcal24g180g3g30g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g40g104kcal4.4g9.6g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g9088kcal550.8g379.6g240.4g60g
Valittu annoskoko4840g4544kcal275.4g189.8g120.2g30g
Annoskoko puolitettuna2420g2272kcal137.7g94.9g60.1g15g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455