Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)100g80kcal19g0g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g188g301kcal3g22.5g0.4g3.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g5g13kcal0.6g1.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g1138kcal69g47.4g30.2g7.6g
Valittu annoskoko606g569kcal34.5g23.7g15.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna303g285kcal17.3g11.9g7.6g1.9g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455