Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)150g120kcal28.5g0g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.7g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g282g451kcal4.5g33.8g0.6g5.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g7.5g20kcal0.8g1.8g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g1707kcal103.2g71.2g45.4g11.2g
Valittu annoskoko909g853kcal51.6g35.6g22.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna455g427kcal25.8g17.8g11.4g2.8g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455