Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 499g1017kcal89.4g0g73.9g0g
Linssi, punainen, Go Green250g812kcal59.9g122.4g2.5g30g
Porkkana, keskikokoinen 65g244g68kcal1.5g14.5g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g3926kcal308g288.8g158.6g76.4g
Valittu annoskoko1130g1963kcal154g144.4g79.3g38.2g
Annoskoko puolitettuna565g982kcal77g72.2g39.7g19.1g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122