Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 599g1220kcal107.3g0g88.7g0g
Linssi, punainen, Go Green300g974kcal71.9g146.8g3g36g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g4711kcal369.6g346.4g190.6g91.8g
Valittu annoskoko1356g2356kcal184.8g173.2g95.3g45.9g
Annoskoko puolitettuna678g1178kcal92.4g86.6g47.7g23g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122