Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 699g1424kcal125.2g0g103.5g0g
Linssi, punainen, Go Green350g1136kcal83.9g171.3g3.5g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g341g95kcal2g20.3g0.7g8.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g45kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g5496kcal431.4g404.2g222.2g107.2g
Valittu annoskoko1582g2748kcal215.7g202.1g111.1g53.6g
Annoskoko puolitettuna791g1374kcal107.9g101.1g55.6g26.8g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122