Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 799g1627kcal143g0g118.3g0g
Linssi, punainen, Go Green400g1299kcal95.9g195.8g4g47.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g6281kcal492.8g462g254.2g122.2g
Valittu annoskoko1808g3141kcal246.4g231g127.1g61.1g
Annoskoko puolitettuna904g1570kcal123.2g115.5g63.6g30.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122