Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 800g1629kcal143.2g0g118.4g0g
Linssi, punainen, Go Green400g1300kcal96g196g4g48g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3620g6288kcal493.4g462.4g254.4g122.4g
Valittu annoskoko1810g3144kcal246.7g231.2g127.2g61.2g
Annoskoko puolitettuna905g1572kcal123.4g115.6g63.6g30.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122