Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 899g1831kcal160.9g0g133.1g0g
Linssi, punainen, Go Green450g1461kcal107.9g220.3g4.5g53.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g438g123kcal2.6g26.1g0.9g11g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g58kcal2.9g2.7g4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g7066kcal554.4g519.8g285.8g137.6g
Valittu annoskoko2034g3533kcal277.2g259.9g142.9g68.8g
Annoskoko puolitettuna1017g1767kcal138.6g130g71.5g34.4g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122