Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 999g2034kcal178.8g0g147.8g0g
Linssi, punainen, Go Green499g1623kcal119.9g244.7g5g59.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g487g136kcal2.9g29g1g12.2g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g7851kcal616g577.4g317.6g152.8g
Valittu annoskoko2260g3926kcal308g288.7g158.8g76.4g
Annoskoko puolitettuna1130g1963kcal154g144.4g79.4g38.2g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122