Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 200g407kcal35.8g0g29.6g0g
Linssi, punainen, Go Green100g325kcal24g48.9g1g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g1570kcal123.2g115.4g63.6g30.4g
Valittu annoskoko452g785kcal61.6g57.7g31.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna226g393kcal30.8g28.9g15.9g7.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122