Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 200g407kcal35.8g0g29.6g0g
Linssi, punainen, Go Green100g325kcal24g49g1g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g1572kcal123.2g115.6g63.6g30.4g
Valittu annoskoko453g786kcal61.6g57.8g31.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna226g393kcal30.8g28.9g15.9g7.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122