Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 300g610kcal53.6g0g44.4g0g
Linssi, punainen, Go Green150g487kcal36g73.4g1.5g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g2356kcal185g173.2g95.2g46g
Valittu annoskoko678g1178kcal92.5g86.6g47.6g23g
Annoskoko puolitettuna339g589kcal46.3g43.3g23.8g11.5g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122