Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 400g814kcal71.5g0g59.1g0g
Linssi, punainen, Go Green200g649kcal47.9g97.9g2g24g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g3141kcal246.4g231g127g61.2g
Valittu annoskoko904g1570kcal123.2g115.5g63.5g30.6g
Annoskoko puolitettuna452g785kcal61.6g57.8g31.8g15.3g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122