Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g800g960kcal112g9.6g3.2g0.8g
Leivontamargariini Euroshopper80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.30g105kcal4g20.4g0.7g1.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g24g67kcal2.4g13.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5108g5296kcal283.8g211.4g268.4g3.8g
Valittu annoskoko2554g2648kcal141.9g105.7g134.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna1277g1324kcal71g52.9g67.1g1g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42761