Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1000g410kcal14g81g3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1320kcal24g32g120g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g1600g1920kcal224g19.2g6.4g1.6g
Leivontamargariini Euroshopper160g1152kcal1.6g1.6g128g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.60g210kcal8g40.8g1.4g2.3g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g48g134kcal4.8g27.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10216g10593kcal567.6g422.8g537g7.8g
Valittu annoskoko5108g5296kcal283.8g211.4g268.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna2554g2648kcal141.9g105.7g134.3g2g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42761