Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g200g240kcal28g2.4g0.8g0.2g
Leivontamargariini Euroshopper20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.5g26kcal1g5.1g0.2g0.3g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g6g17kcal0.6g3.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1277g1324kcal70.8g53g67.4g1g
Valittu annoskoko639g662kcal35.4g26.5g33.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna319g331kcal17.7g13.3g16.9g0.3g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.2g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42761