Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1250g513kcal17.5g101.2g3.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1000g1650kcal30g40g150g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g2000g2400kcal280g24g8g2g
Leivontamargariini Euroshopper200g1440kcal2g2g160g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.75g263kcal10g51g1.8g2.9g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g60g168kcal6g34.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12770g13241kcal709.6g528.6g671.2g10g
Valittu annoskoko6385g6621kcal354.8g264.3g335.6g5g
Annoskoko puolitettuna3193g3310kcal177.4g132.2g167.8g2.5g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42761