Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1500g615kcal21g121.5g4.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1200g1980kcal36g48g180g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g2400g2880kcal336g28.8g9.6g2.4g
Leivontamargariini Euroshopper240g1728kcal2.4g2.4g192g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.90g315kcal12g61.2g2.2g3.4g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g72g202kcal7.2g41.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15324g15889kcal851.4g634.4g805.6g11.8g
Valittu annoskoko7662g7945kcal425.7g317.2g402.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna3831g3972kcal212.9g158.6g201.4g3g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42761