Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 750g221kcal4.2g39.7g1.5g14.2g
Atria sika-nauta jauheliha 23%375g1013kcal63.8g0g86.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g6g22kcal0.8g3.7g0.4g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g68g608kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2748g3862kcal144.8g109.2g312.4g35.8g
Valittu annoskoko1374g1931kcal72.4g54.6g156.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna687g966kcal36.2g27.3g78.1g9g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650