Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Atria sika-nauta jauheliha 23%500g1350kcal85g0g115g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g8g30kcal1g5g0.6g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3664g5150kcal193g146g416.4g48g
Valittu annoskoko1832g2575kcal96.5g73g208.2g24g
Annoskoko puolitettuna916g1287kcal48.3g36.5g104.1g12g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650