Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1250g368kcal7g66.2g2.5g23.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%625g1688kcal106.3g0g143.8g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g10g37kcal1.3g6.2g0.7g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g113g1013kcal0g0g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4580g6437kcal241.4g182.4g520.8g59.6g
Valittu annoskoko2290g3219kcal120.7g91.2g260.4g29.8g
Annoskoko puolitettuna1145g1609kcal60.4g45.6g130.2g14.9g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650