Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Atria sika-nauta jauheliha 23%750g2025kcal127.5g0g172.5g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g12g44kcal1.6g7.4g0.8g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g135g1215kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5496g7724kcal289.8g219g624.6g72g
Valittu annoskoko2748g3862kcal144.9g109.5g312.3g36g
Annoskoko puolitettuna1374g1931kcal72.5g54.8g156.2g18g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650