Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1750g515kcal9.8g92.7g3.5g33.2g
Atria sika-nauta jauheliha 23%875g2363kcal148.8g0g201.3g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g14g52kcal1.8g8.7g1g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g158g1418kcal0g0g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6412g9012kcal338g255.4g729g83.8g
Valittu annoskoko3206g4506kcal169g127.7g364.5g41.9g
Annoskoko puolitettuna1603g2253kcal84.5g63.9g182.3g21g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650