Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Atria sika-nauta jauheliha 23%1000g2700kcal170g0g230g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g16g59kcal2.1g9.9g1.1g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g180g1620kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7328g10299kcal386.4g292g833g95.8g
Valittu annoskoko3664g5150kcal193.2g146g416.5g47.9g
Annoskoko puolitettuna1832g2575kcal96.6g73g208.3g24g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650